Wednesday, May 17, 2017

Kolaborasi Bersama Aviimo

Exciting!

28hb April yang lepas saya diberi peluang untuk membuat kolaborasi bersama sebuah syarikat e-commerce yang semakin terkenal di pasaran. Tak lain tak bukan, mestilah AVIIMO! Saya sangat teruja apabila dihubungi seorang rakan yang saya kenali menerusi kolaborasi saya bersama Body Shop 2 tahun yang lepas. Lily menghubungi saya melalui WhatsApp dan menjelaskan pada saya berkenaan dengan tawaran dari pihak Aviimo. Sudah tentu saya jawab ya!

Sebenarnya saya sangat teruja untuk melakukan kolaborasi ini kerana Aviimo merupakan syarikat e-commerce yang berpusat di Sabah! Oleh kerana itu, tanpa ragu-ragu saya terus menerima tawaran ini dan memberi sokongan seratus peratus kepada Aviimo dengan membantu memasarkan lagi Aviimo menerusi kolaborasi ini. Sama seperti syarikat e-commerce yang lain seperti ZALORA dan FashionValet, Aviimo juga mempunyai in-house designers yang berpengalaman dalam memilih pakaian dan mereka juga menggunakan konsep yang sama iaitu perniagaan di atas talian.

Pengalaman saya melakukan photoshoot bersama team Aviimo sangat menyeronokkan! Pakaian yang disediakan juga banyak yang menarik perhatian saya. Sempena bulan Ramadan yang bakal tiba, sudah tentu ramai yang dah mula mencari pakaian untuk hari raya! Berita baik untuk pembaca saya, anda kini boleh membeli secara online di www.aviimo.my dan mendapatkan diskaun sebanyak 5% dengan menggunakan kod AVXIEKA!

Nak tahu apa yang saya beli dari Aviimo? Teruskan membaca.


Gambar photoshoot bersama AVIIMO bulan lepas

Shopping kini menjadi lebih mudah dengan melayari laman web AVIIMO!


Beberapa hari selepas selesai sesi photoshoot bersama AVIIMO, saya pun mencuri sedikit masa dengan melayari laman web mereka. Terlalu banyak pilihan membuatkan saya menjadi rambang mata! Akhirnya saya membeli beberapa helai pakaian dan aksesori. Yang membuatkan saya kagum dengan AVIIMO, mereka menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery (COD)! Dan beberapa hari selepas itu saya menerima bungkusan dari mereka.


Bungkusan datang dengan greeting flyer

Long pearl necklace yang saya beli dari AVIIMO sangat cantik!

Earrings from AVIIMO


AVIIMO juga turut menyediakan ruangan untuk anda membeli peralatan Home and LivingSo tunggu apa lagi? Jom dapatkan peralatan rumah, aksesori dan pakaian terkini di www.aviimo.my dan gunakan kod AVXIEKA untuk dapatkan diskaun 5%.

Selamat bershopping!

No comments:

Post a Comment